Postanite ovlašćeni prodavac

ELEKTRIČNE ENERGIJE

Kada bismo Vam rekli da možete trošiti i prodavati električnu energiju koju ste sami PROIZVELI, da li biste nam verovali?! Od sada je to i to moguće.

Dobrodošli u novu eru, instaliraj solarni sistem i zaradi novac.

Kako da trošite, a istovremeno i da prodajete električnu energiju koju ste sami proizveli? Da li ste čuli za termin PROZJUMER (PROSUMER)?

Prozjumer (Prosumer)  je nova vrsta energetskog subjekta na tržištu električnom energijom. U pitanju je potrošač električne energije, koji istovremeno troši i proizvodi električnu energiju, dok višak energije prodaje ili skladišti.

Razvojem tehnologija, oprema za proizvodnju električne energije putem sunčeve svetlosti (fotonaponske ćelije) postala je veoma pristupačna, samim tim veliki broj potrošača je počeo da razmišlja o prozjumeru kao biznis modelu sa ciljem smanjena troškova za utrošenu električnu energiju ili čak ka ostvarivanju određenog profita.

Restart Energy u saradnji sa MGS Solarni Sistemi želi da ovaj biznis model omogući svim zainteresovanim potrošačima električne energije po sistemu „KLJUČ U RUKE“. 

Benefiti koje možemo zajedno da ostvarimo kroz ovaj biznis model:

Smanjujete troškove za upotrebu električne energije

Višak energije prodajete, te ostvarujete dodatne prihode

Zajedno doprinosimo očuvanju životne sredine, vi kao potrošač 100% ZELENE ENERGIJE, mi kao kupac Vaše energije 100% ZELENE ENERGIJE

benefiti solarna energija

Trošite 100% ZELENU ENERGIJU

Vaš krov više nije trošak, već osnovno sredstvo za zaradu

Statusom PROSUMERA, postajete ekološki odgovorni, jer smanjujete CO2 otisak usled korišćenja ZELENE ENERGIJE

Da li Vam se svidela ideja?

Naš tim će uvidom u Vašu potrošnju, te lokaciju vašeg krova, njegove dimenzije i ostale faktore i parametre koji mogu uticati na rad PV sistema, izraditi proračun isplativosti investicije, kao i kompletnu proceduru planiranja, izgradnje i priključenja objekta na mrežu po principu „ključ u ruke“.

Imajte u vidu da cenovni trend električne energije u Srbiji je u kontinuiranom rastu, dok su troškovi ulaganja u solarne sisteme u značajnom padu.

Za naše korisnike smo u mogućnosti da obezbedimo i povoljne uslove za bankarske kredite preko partnerskih banaka.

Za više informacija posetite web stranice: www.mgssolarnisistemi.rs i www.restartenergy.rs, ili budite slobodni da nas kontaktirate putem email-a: info@mgssolarnisistemi.rs ili putem telefona: 011/77-07-119.